The Urban tilbyder en række professionelle services.

The Urban dækker mange områder indenfor underholdningsbranchen. Vores team består af kreative sjæle, der er forenet i vores passion for at skabe mindeværdige projekter og tilbyde vores kunder de bedste idéer.

Event Management

Er du på udkig efter assistance til dit næste event? Vi arbejder tæt sammen for at skabe et event, der passer til jeres virksomhed og giver jer mulighed for at nå jeres mål eller nå ud til et bredere publikum. The Urban kan hjælpe med kreative idéer og løsninger som passer til alle krav og budgetter. Vi tilgår alle projekter med et rent stykke papir og et åbent sind, så vi kan forstå alle jeres idéer før vi handler og implementere dem. Vi kan hjælpe med at skabe og udføre koncepter, finde mødesteder, management, underholdning, og alt det imellem, der skal til for at stable et mindeværdigt event på benene.

Læs mere

Modeshows

Vi tilbyder underholdning og kan assistere med at organisere modeshows. Vores team kan levere visuelle oplevelser og underholdning med høj energi i form af performance, catwalk og bevægelse. Vi kan forsyne vores kunder med professionelle, lige fra dansere til modeller til creative directors.

Læs mere

Brand Ambassadører og Modeller

The Urban tilbyder brand ambassadører, modeller og værtinder til mange forskellige formål. Vores brand ambassadører og modeller kan tilføre en masse værdi til jeres brand og skabe synlighed og omtale. Brand ambassadører og modeller kan fange offentlighedens blik, så alle øjnene er på jeres brand – uanset om I er på et messearrangement eller jeres virksomhed er vært for en gala eller noget helt tredje. Vores fotogene team af personale kan både promovere og sælge jeres produkt med maner. De er erfarne, professionelle, udadvendte og kan fange kundernes opmærksomhed med smil og charme.

Læs mere

Performere og Shows

Vi tilbyder unikke performances med professionelle performere i alle stilarter. Vi kan få enhver event til at føles speciel gennem dans og bevægelse. En kombination af talentfulde performere med lyd og lys, vil appellere til selv de mest kræsne kunder. Vi har organiserede flashmobs til frierier, indkøbscentre og produktlanceringer. Vi har et hold af professionelle podium dansere til festivaler samt kunstnere som kan leve op til enhver forventning. Hvis I gerne vil underholde jeres gæster til en konference, et event, eller til en lanceringsfest, står vi klar til at hjælpe dig med kreative idéer og det helt rigtige team.

Læs mere

Teambuilding

Vi tilbyder teambuilding og workshops til grupper, i form af dansetimer, aktiviteter, warm ups, fester, eksperimentelle aktiviteter og meget mere. Vi er gode til at involvere alle deltagere. Der er ingen bedre måde at skabe sammenhold end med en omgang dans og bevægelse! Get your groove on!

Læs mere

Marketing & Kommunikation

Offentlighedens velvilje og tillid kan ikke vindes overnight. Baseret på denne forståelse skaber vores markedsføringsdivision vedvarende PR-kampagner, som støt fremmer bedre resultater og dybere indvirkning på dit brand. Vi tilbyder marketing på to område. 1. Eksklusiv levende marketing. Vi bruger udvalgte promoters/event piger til at repræsentere jeres virksomhed. 2. Marketingsstrategi: Vi hjælper jeres virksomhed med at kommunikere jeres budskab. Vi arbejder direkte med vores kunder for at udvikle og skabe idéer til kommercielle og reklamerelaterede projekter. 

Læs mere